Ponudba

Prevozi na dogodke

Za letošnjo sezono smo posebno pozornost namenili organizaciji kombi prevozov na zabave in prireditve za podjetja, ki želijo spodbuditi timski duh v podjetju in organizirati nepozabno doživetje za zaposlene.  Pomagamo vam z organizacijo prevoza in vam ponujamo povratni kombi prevoz na dogodke in korporativne zabave po Sloveniji, Italiji, Avstriji, Hrvaški in kamorkoli po Evropi.

Bolj kot količina dela je pomembna njena kakovost. Verjamemo, da uspehi ne izostanejo, če v tem, kar počnemo tudi uživamo in se zabavamo. Šport in druženje sta neločljiva elementa pri polnjenju z življenjsko energijo. Zato so Team building  postali za podjetja pomemben okvir sprostitve na poti do izpolnitve ciljev in povezovanja zaposlenih.

Najuspešnejši potrebujemo kakovosten odklop od premagovanja ovir in izzivov.  Organizirajte team building za zaposlene z obilo primerne zabave za podaljšani konec tedna ali samo za en dan.

Olajšate si delo z organizacijo transferjev in ga zaupajte strokovnjakom. Če greste na  teambuilding ali zabavo, poskrbite za varni prevoz za zaposlene, nato se lahko sprostite  in uživate v druženju, mi bomo pa poskrbeli za varni in udobni prevoz ob dogovorjenih urah na dogovorjeni naslov.

Pošljite povpraševanje in bomo ceno prevoza približali vašim željam.

Poslovni prevozi za podjetja

V Smart Transfers poskrbimo za organizacijo prevozov za podjetja, njihove zaposlene in partnerje. Zagotavljamo prevoze po meri, ki jih prilagajamo željam naročnika in skupaj ustvarjamo učinkovito poslovno mobilnost ter nepozabne poslovne in družabne dogodke.

Celovita podpora za boljšo mobilnost podjetja in zaposlenih

V Smart Transfers vam pomagamo načrtovati prevoze zaposlenih in partnerjevorganiziramo prevoze na poslovne poti po Sloveniji in Evropi, bližnja letališča, konference in strokovne sejme, korporativne prireditve, teambuildinge, zabave in izlete.

Usmerjenost v potnike in njihove potrebe, skrbno izbrane destinacije in poti, pomoč pri organizaciji potovanja, enostavna rezervacija in plačilo, prilagodljivost cenovne politike, 24/7 dosegljivost, sodobnost voznega parka, izkušenost voznikov, točnost in zanesljivost prevozov, varnost in brezskrbnost potovalne izkušnje.

Optimizacija prevozov v podjetju

Sodelovanje s Smart Transfers vam zagotavlja optimizacijo prevoznih storitev, kot da bi imeli na voljo svoj vozni park in zaposlenega voznika. Skupaj z vami skrbno načrtujemo urnik  prevozov za zaposlene in partnerje za vsak posamezni dogodek in hitro reagiramo na morebitne spremembe.

Zavedamo se, da poslovno uspešnost podjetja zagotavljajo zadovoljni in zavzeti zaposleni ter njihovi družinski člani in partnerji. Zato prevozom na različne korporativne dogodke, izobraževanja, teambuildinge, strokovne sejme in konference, zabave in poslovna druženja po Sloveniji in Evropi, posvečamo posebno pozornost.

Odzivnost in prilagodljivost glede na želje naročnika omogoča podjetju učinkovito mobilnost. Zagotavljamo točne in zanesljive prevoze na poslovne poti in letališča in za vas vedno pripravimo cenovno ugodno ponudbo.

Osebni pristop

Zadovoljni naročniki so poslanstvo našega poslovanja. Osebni pristop, spoštljivost, zanesljivost, prilagodljivost in empatija nas vodijo pri vsakodnevnem opravljanju našega dela. V Smart Transfers razumemo vaše prevozne in potovalne potrebe ter izzive sodobnega poslovanja. Verjamemo v spoštljive, dolgoročne partnerske odnose, ki se gradijo na zaupanju in zanesljivosti.

Naše prednosti in zaveze

 • poslovno
 • dostopno
 •  strokovno
 •  prilagodljivo
 •  zanesljivo
 •  napredno
 •  zaupno
 •  brezskrbno

Pošljite nam povpraševanje in se prepričajte v naši strokovnosti in zanesljivosti.

Skupinski prevozi

Načrtujete počitnice, praznične izlete, smučanje, odhod na koncert ali športni dogodek?

Ga želite preživeti skupaj s prijatelji, družino ali sodelavci in vam zmanjkuje časa za organizacijo?

Vožnjo z več avtomobili lahko nadomestite z najemom udobnega kombija z voznikom in potovanje preživite v najboljši družbi. Izognili se boste stroškom cestnin, tunelov, goriva in parkirnin. V Smart Transfers pa bomo poskrbeli za nujno organizacijo prevoza, poskrbeli za varno in breskrbno vožnjo ter točen in zanesljiv prevoz.

V Smart Transfers vas prepeljemo od doma do vaše želene destinacije in nazaj. Vi pa poskrbite za odlično vzdušje in brezskrbne počitnice. Prihranek pa izkoristite za popolno zabavo!

Lahko pa izberete eno izmed naših stalnih destinacij.*

Izlet po meri

Če ste skupina prijateljev od 6 oseb ali več, lahko sami izbirate uro odhoda ali prihoda na izbrano destinacijo. Prevoz bomo izvedli po vaših željah, vendar bo še vedno ugoden.

Rezervacija:
Svoj prevoz lahko rezervirate v 3 minutah preko našega rezervacijskega sistema.
V kolikor ne najdete željene destinacije nam pošljite povpraševanje. 
Rezervirajte prevoz vnaprej in si zagotovite ugodnejšo ceno!

Cenovno – ugodni prevozi

Zagotovljeni cenovno-ugodni prevozi na priljubljene Evropske destinacije. Enostavna rezervacija, točni, zagotovljeni odhodi, cenovna ugodnost in prijetna, brezskrbna vožnja.

Pridružite se skupini potnikov, ki odhajajo ob v naprej znani in določeni uri. Datume odhodov in zasedenost kombijev preverite s pomočjo obrazca za Rezervacije in si zagotovite potovanje.

12 razlogov zakaj potovati z nami?

 • 5 let že vozimo na relaciji Slovenija-Brno-Praga-Brno-Sloveniji

 • Vozimo redno VSAK teden
 • Prevoz 100% ZAGOTOVLJEN

 • Dodaten kos prtljage GRATIS

 • Pridete direktno na cilj, brez prestopov in nepotrebnih čakanj

 • Peljete se z osebnim kombijem, tako da lahko s seboj vzamete še kakšen dodaten kos prtljage.

 • Ura in kraj odhoda po dogovoru, smo prilagodljivi

 • Prilagodljivi vmesni postanki  glede na želje in potrebe strank

 • Slovenski vozniki
 • Konkurenčne cene
 • Možnost plačila v čeških kronah in evrih
 • Novejše in redno servisirane kombije

Izberite eno izmed naših priljubljenih destinacij:

Ljubljana – Brno 

Ljubljana – Bratislava 

Ljubljana – Dunaj 

Ljubljana – Praga 

Cena prevoza za 1 osebo:

Slovenija – Brno   35 Eur

Slovenija – Praga 40 Eur

Brno – Slovenija   35 Eur

Praga – Slovenija  40 Eur

Izpolnite rezervacijski obrazec. Kontaktirali vas bomo v 24h.