Prevozi za podjetja

Prevozi za podjetja
Za podjetja organiziramo prevoze partnerjev in zaposlenih, prevozi na teambuildinge, zabave, sindikalne izlete ali korporativne prireditve.
Olajšate si delo z organizacijo transferjev in ga zaupajte strokovnjakom.
Če greste na  teambuilding ali zabavo, poskrbite za varni prevoz za zaposlene, nato se lahko sprostite  in uživate v druženju, mi bomo pa poskrbeli za varni in udobni prevoz ob dogovorjenih urah na dogovorjeni naslov.

Prevozi na sejme
Zaupajte organizacijo potovanja na sejem za vas in vaše sodelavce strokovnjakom. Čas med potjo na sejem pa lahko izkoristite za pripravo na sejem ali počitek. Po vožnji boste spočiti in pripravljeni na poslovni izzivi.
Za vas organiziramo prevoz na sejme po vaši meri in izbiri.  Prisluhnili bomo  vašim potrebam in željam  in skupaj bomo načrtovali poslovno  potovanje. Pošljite povpraševanje in hitro in strokovno bomo za vas pripravili ugodno ponudbo za posameznike ali skupine.

Za prevoz pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa pokličite na + 386 40 535 646

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan