Prevozi na letališča
Naša ponudba zajema prevoze oseb do vseh evropskih letališč in pristanišč, kot so: letališče Jožeta Pučnika, Trst, Benetke, Milano, Savona/Genova, Dunaj, Munchen, Budimpešta, Zagreb, Praga, Bratislava in ostala.


Prevozi za podjetja
Za podjetja ponujamo prevozi partnerjev in zaposlenih po meri. Pripeljemo vaše poslovne partnerje na ogled vašega podjetja ali pa na izlet po vaši izbiri. Poskrbimo za prevozi na ali z teambuildingov, zabav, sindikalnih izletov, korporativnih prireditev... Če greste na  prireditev ali zabavo, poskrbite za varni prevoz za zaposlene, nato se lahko sprostite  in uživajte v druženju. Mi pa poskrbimo za varni in udobni prevoz ob dogovorjenih urah na dogovorjeni naslov.Olajšate si delo z organizacijo transferjev in ga zaupajte strokovnjakom.


Prevozi na sejme
Zaupajte organizacijo potovanja na sejem za vas in vaše sodelavce strokovnjakom. Čas med potjo pa lahko izkoristite za pripravo na sejem ali počitek. Po vožnji se boste spočiti in pripravili na poslovni izzivi.
Za vas pripravimo prevoz na sejem  po vaši meri in izbiri.  Prisluhnili bomo  vašim potrebam in željam  in skupaj bomo načrtovali poslovno  potovanje. Pošljite povpraševanje in bomo hitro in strokovno za vas pripravili ugodno ponudbo za posameznike ali skupine.

Prevozi na smučišča

Planirate smučanje skupaj s prijatelji ali sodelavci? Ali ste razmišljali da bi namesto vožnje z več avtomobili naročili  komfortni skupinski prevoz in se izognili  stroškom cestnin, tunelov, goriva in parkirnin?  Pripeljemo vas od doma do hotela ali apartmajev na izbrano smučišče v Franciji, Italije ali Avstrije. Poskrbimo tudi za povratni prevoz. Vi pa poskrbite le za odlično vzdušje in popolne počitnice! Prihranek pa lahko izkoristile za popolno zabavo!

Prevozi na počitnice
Planirate dopust skupaj s prijatelji? Ali ste razmišljali da bi namesto vožnje z več avtomobili naročili  komfortni skupinski prevoz in prihranek izkoristili za popolno zabavo? Pripeljemo vas na počitnice od doma do hotela ali apartmajev. Poskrbimo tudi za povratni prevoz. Vi pa poskrbite le za odlično vzdušje in popolne počitnice!
Pošljite povpraševanje in vam bomo poslali našo najboljšo ponudbo.

Selitve
Se selite? Potrebujete večji avto in dodatni par rok? Tukaj ste na pravem naslovu.
Pomagali vam bomo s selitvijo po Sloveniji ali v tujino.
Kontaktirajte nas in vam bomo priskočili na pomoč ter poslali najugodnejšo ponudbo.

Prevoz za organizirane skupine
Če ste skupina prijateljev od 6 oseb ali več, lahko sami izbirate uro odhoda ali prihoda na izbrano destinacijo. Prevoz bomo izvedli po vaših željah, vendar bo še vedno ugoden.

Skupinski prevozi
Ponujamo dve vrste ugodnih skupinskih prevozov:
Prevoz za več individualnih potnikov
Prevoz se izvede ob določeni uri in vnaprej določenem datumu. Pridružite se ostalim potnikom in potujte ugodno do izbrane destilacije. Vsi plačani in potrjeni prevozi so 100% zagotovljeni.
Rezervacija:
Svoj prevoz lahko rezervirate v 3 minutah preko našega rezervacijskega sistema.
V kolikor ne najdete željene destinacije nam pošljite povpraševanje.
Rezervirajte prevoz vnaprej in si zagotovite ugodnejšo ceno!

Za prevoz pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa pokličite na + 386 40 535 646

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan