Novice

Novo študijsko leto, nova potovanja, nova doživetja
27
Avgust

Novo študijsko leto, nova potovanja, nova doživetja

Kmalu se začne novo študijsko leto. Za nekatere to pomeni konec počitnic, za študente pa je to začetek obdobja aktivnega potovanja in raziskovanja evropskih mest skupaj z novimi prijatelji. Več kot 1800 mednarodnih študentov letno prihaja na izmenjavo v Ljubljano.

Veliko slovenskih študentov odhaja na izmenjavo v tujino. V obdobju študija pa imajo študentje možnost obiskati več evropskih mest. Najbolj priljubljene destinacije so Dunaj, Bratislava, Praga, Benetke, Milano...Zakaj so ta evropska mesta tako priljubljena? Odgovor leži na dlani: To so mesta z najboljšimi zabavami in največ zanimivostmi. Prav do teh evropskih mest organiziramo redne ugodne prevoze. Za organizirane skupine je prevoz še toliko bolj ugoden. Izberite si datum, organizirajte prijatelje, izberite kraj za potovanje in pokličite nas. Mi pa organiziramo prevoz v skladu z vašimi željami, prilagodimo uro odhoda in prihoda na destinacijo. Naj zabava se začne že na poti do izbranega kraja potovanja! 

 

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan