Ljubljana - Milano za 45,00 eur

Milano

img36

Vožnja iz Ljubljane do Milana traja okvirno 6 ur, dejansko trajanje vožnje je odvisno od prometa na cesti.
Peljemo se z novim komfortnim kombijem, kateri ima dodatno klimo, oz. dodatno ogrevanje. Na poti se ustavljamo po potrebi in se prilagajamo glede na želja potnikov, na dobri 2 uri naredimo krajše pavze za kavo in wc.
Vsakemu potniku pripada 1 plastenka vode
Pot do Milana poteka čez Postojno, Trst, Palmanova, Benetke, Verona, Bergamo. Lahko se nam priključiti vmes. Možno pobiranje na domu in odlaganje na naslovih.

NE SPREGLEJ

  • 6 do 7h do cilja
  • Možen vstop pri vas doma
  • Brezalkoholna pijača gratis
  • Cena sedeža 45,00 eur

 

Vstopi in izstopi

Ljubljana, glavna železniška postaja  pri obračališču
Trst, glavna železniška postaja na parkirišču
Benetke Letališče Marco Polo, Benekte Letališče Trevizo, Center mesta Benetke.
Verona Letališče ali center mesta, glavna železniška postaja
Bergamo letališče ali center mesta, glavna železniška postaja

Za cenovno ugodni prevoz se lahko pridružite skupini potnikov, ki grejo ob določeni uri, ki je znana vnaprej. Datumi in ure odhodov so objavljeni na spletni strani.
Če znani datumi ali odhodi ob znanih urah vam ne odgovarjajo, nam pošljite  povpraševanje in lahko prilagodimo datum in uro odhoda ali prihoda glede na vaše želja in organiziramo vožnjo po vaši meri.

 

Nakup karte

Za prevoz pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa pokličite na + 386 40 535 646

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan