Ljubljana - Brno za 35,00 eur

Brno

img36

Moravska prestolnica Brno je drugo največje mesto na Češkem in prehod na rodovitnih vinogradih na Južnem Moravskem.  Old Town Hall varuje dvometrski zmaj. Eden od biserov Brna - Funkcionalna Villa Tugendhat, ki je vključena v prestižni Unescov seznam.Brno Exhibition Centre se uvršča med največje razstavne centre v Evropi (23. na svetu).
Najbolj obiskane znamenitosti mesta Brno vključujejo grad Špilberk,  trdnjavo in katedralo svetnikov Petra in Pavla na Petrovem hribu. Drugi večji grad Veveří se nahaja v bližini mesta Brno zraven jezera Dam.

Vožnja iz Ljubljane do Brna traja okvirno 6 ur, dejansko trajanje vožnje je odvisno od prometa na cesti.
Peljemo se z novim komfortnim kombijem, kateri ima dodatno klimo, oz. dodatno ogrevanje. Na poti se ustavljamo po potrebi in se prilagajamo glede na želja potnikov, na dobri 2 uri naredimo krajše pavze za kavo in wc.
Vsakemu potniku pripada 1 plastenka vode
Pot do Brna poteka čez Celje, Maribor, Graz, Dunaj, kjer pobiramo ali odlagamo potnike. Možno pobiranje na domu in odlaganje na naslovih.

NE SPREGLEJ

  • 6 do 7h do cilja
  • Možen vstop pri vas doma
  • Brezalkoholna pijača gratis
  •  Cena sedeža 35,00 eur

 

Vstopi in izstopi

Ljubljana, glavna železniška postaja  pri obračališču
Celje, Mariborska cesta na avtobusni postaji Merkur
Maribor, glavna železniška postaja na parkirišču
Graz, parkirišče McDonald's pri izvozu iz avtoceste, smer letališče Graz
Dunaj, Hauptbahnhof, parkirišče zadaj med Spar-om in Austria Bank
Brno, glavna železniška postaja, Hlavni nadraži

Za cenovno ugodni prevoz se lahko pridružite skupini potnikov, ki grejo ob določeni uri, ki je znana vnaprej. Datumi in ure odhodov so objavljeni na spletni strani.
Če znani datumi ali odhodi ob znanih urah vam ne odgovarjajo, nam pošljite  povpraševanje in lahko prilagodimo datum in uro odhoda ali prihoda glede na vaše želja in organiziramo vožnjo po vaši meri.

 

Nakup karte

Za prevoz pošljite povpraševanje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa pokličite na + 386 40 535 646>>

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan